En historia med lyckligt slut

Minns ni det här?

Idag fick jag ett mail.

”Hej John,
För snart ett år sedan var jag på din föreställning i Halmstad. Jag vet inte om det betyder något för dig, men det tog tid för mig att samla modet och skriva detta till dig. Jag vill be så hemskt mycket om ursäkt för mitt beteende gentemot dig och dina kollegor.
Jag har haft problem med mina blodvärden senaste 3 åren och när jag dricker alkohol så påverkas jag väldigt stark.
Du ska veta att jag absolut inte haft något emot dig, dina kollegor eller er föreställning. Hursomhelst jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt beteende och att det gick ut över er, har haft det på mitt samvete sedan det hände och nu var jag tvungen att ta tag i det och be om ursäkt till dig.

Med vänliga hälsningar!”

Jag började nästan gråta. Tack, A, det betyder massor för mig. Du är förlåten!