I väntan på Veckans bästa

Jag gick på en kurs en gång. I improvisationsteater. Med på kursen var en man. Hans namn var Sonny.
Sonny var coach, mailade en Youtube-länk med sig själv, och skapade ett livslångt intresse hos mig. Tack, Sonny.

Mina bästa coacher heter – förutom Sonny – Stefan, Hans och Barbro. Mycket nöje.

  • Jonaskragnert

    Stefan var en ny bekantskap. Det finns ju hur mycket guld som helst i de där tre minuterna. Det jag gillar bäst är nog övergången från att han förklarar hur han ibland lyckades sänka barkbåten till att han numera bytt barkbåtar till människor.

    Sedan är ju avslutningen ett stycke för sig. ”Är du intresserad av att ha med mig på din resa…” uttalat med sexförbrytarröst som klipps tvärt av den där seriemördarsynten.

  • Razmatazuz

    Stefan är ju faktiskt om möjligt, lika bra som eller, bättre än Sonny! Hans Wern är bevisligen framgångsskapare för det sägs ju jättemånga gånger och han är ju dessutom certifierad bla bla bla-Manager, men frågan är om man skapar framgång bara genom att säga tillräckligt många gånger att man är framgångsskapare… Jo, nu när jag tänker efter så måste det nog vara så faktiskt :)