Man ska vara snäll

Det här med att vara snäll. Det är underskattat nuförtiden. Man ska vara snabb, rolig, bra, kompetent, snygg och massa annat. Och akta sig för att vara ”för snäll”. Jag håller inte med. Därför delar jag med mig av den här vinsten på en halv miljon DOLLAR!

”GOD DAG
 Detta för att informera DU ATT DU HAR vunnit summan av
 $ 500,000.00 från Microsoft ® PROMOTION hölls den 4 augusti 2012. Fyll i informationen nedan och SKICKA TILL (mr.lampardnelson3@msn.com)

Namn: Mr Lampard Nelson

 E-post: mr.lampardnelson3@msn.com

1.Fullständigt namn:
 2.Full Adress:
 3.State:
 4.Occupation:
 5.Age:
 6.Sex:
 7.Country:
 8.Tel.Number:
 9.Do du förstår engelska? (JA / NEJ):

GRATULATION ytterligare en gång.”

Så, om du do förstår engelska, fyll i informationen!

  • Vickan

    Du är alltför snäll du! Jag fick också ett sånt mail idag, men jag är inte lika snäll som du, för jag ska behålla alla pengar själv som jag vann där. Gav bara ut mitt kontonummer o satte in 2000 spänn in expeditionsavgift, så imorgon är jag storm-rik! 

    • http://www.facebook.com/lesseigne.eddy Netzer Battle

      j’ai reçu ce soir le même message,c’est quoi cette histoire encore une arnaque?