Pekkaris Kök på Teater Aftonstjärnan

OBS! Detta är ett gammalt inlägg. Numera har Pekkaris Kök en ny lokal, och en ny hemsida. Vi ses där!

Den 26 september är det premiär för Pekkaris Kök, min alldeles egna talkshow. På Teater Aftonstjärnans barscen, runt ett köksbord med en slokande blomma, en öppnad folköl och en puttrande soppkastrull kommer jag att sitta med en gäst och ett husband.

Husbandet Solala är fantastiskt duktiga på att sjunga, men bara sådär på att laga mat.Gästen får önska sin favoritsoppa och sinfavoritsång – åtminstone den ena kommer garanterat att bli bra. Så, vem är gästen? Jo, en människa från mitt liv. En tant som alltid funnits med, en bekant rollspelslajvare, min sambo Frida – alla har de sina historier att berätta. Och det får de göra. Innan gästen i slutet av kvällen får recensera soppan har publiken fått njuta av Solalas vackra sånger, fått skratta och kanske gråta; fått ta del av ett livsöde. En vanlig människas unika historia.

Gäst i premiärprogrammet onsdagen 26 september: BIM KING
Bim King har jobbat som maskör i ett halvt liv, både på teatrar och tv. Både den halvan, och den andra, är fylld av historier.
”Den här kärringen kommer du se mycket av”. Så sa hon, Bim King, till den för 30 år sedan nyfödde John Pekkari. Hon fick rätt, och nu ska det redas ut.
- Varför grät John i bilen hem från den där festen när han var liten? Och vad har Bim King gjort med Mick Jagger, eller om det var Bruce Springsteen?

Baren öppnar kl 19.00
Programmet är ca 1½ timma långt
Öl och vin finns till försäljning!
Biljetter: 100:-
Boka på teater@aftonstjarnan.se
Pekkaris Kök återkommer varannan onsdag hela hösten!

VÄLKOMNA!

  • http://amria.se/ Maria

    Jag önskar att jag bodde i Göteborg.

  • http://mjomark.com/ Mjömark

    Sänd det på webben.